پلی اتیلن گلایکول-7-گلیسیرین کوکوات

مشخصات محصول

نام تجاری : آریاکوکوات

نام شیمیایی : پلی اتیلن گلایکول-۷-گلیسیرین کوکوات

معرفی محصول

آریا کوکوات ماده ای بی رنگ و محلول در آب و محلولهای الکلی با بوی قابل تشخیص روغن نارگیل است. این ماده فعال سطحی غیر یونی نوعی استر اسید چرب با منبع غیر حیوانی می باشد و با مواد فعال سطحی آنیونی ، کاتیونی و سایر مواد نانیونیک سازگار است . در محدود نرمال به کار رفته مواد آرایشی و بهداشتی پایدار می باشد ، جاذبالرطوبه ، نرم کننده ، امولسیون دهنده و دارای حداقل اثر منفی بر روی کف کنندگی محصولات ، کمک حلال برای افزودنی هایی از قبیل اسانس ها و روغن ها می باشد.

کاربرد ها

شامپو بدن و سر %۶٫۹-۰٫۰۱ ، صابون مایع %۶٫۹- ۰٫۰۱ ، کف حمام %۶٫۹- ۰٫۰۱ تونیک مو %۶-۰٫۰۲ ، لوسیون ها و کرم های پوست %۶-۰٫۰۲ ، تونیک ها و لوسیون های پاک کننده %۶-۰٫۰۲ ، لوسیون های بعد از اصلاح صورت %۶-۰٫۰۲

جدول مشخصات شیمیایی و فیزیکی

ردیف ویژگیها حدود قابل قبول
۱ شکل ظاهری مایع شفاف
۲ عدد اسیدی حداکثر ۵
۳ عدد صابونی (mg KOH/g) ۹۰-۱۰۵
۴ عدد یدی حداکثر ۵
۵ عدد هیدروکسیل ۱۷۵-۱۹۵
۶ اتیلن اکساید حداکثر ۱
۷ دی اکسان حداکثر ۵
۸ رنگ بر حسب (Hazen) حداکثر ۲۰۰
۹ درصد آب حداکثر ۱
۱۰ PH محلول ۵ % ۵٫۵-۶٫۵