آریااسپن ۶۰ حاوی ۱۰۰ درصد ماده فعال می باشد.
در مخمر خشک فوری ، امولسیون های چربی و روغن ، دسرها ، مکمل های غذایی ، کیک ، مارگارین ، قهوه و غیره استفاده می شود .
موارد زیر کاربرد ها و عملکرد های اصلی آن در مواد غذایی می باشد :
مخمر خشک : رطوبت را حفظ می کند . و به آبرسانی مجدد سلول های مخمر قبل از مخلوط شدن با سایر مواد مخمر کمک می کند .
بستنی : امولسیون کردن چربی لبنیات را تقویت می کند . از تشکیل کریستال های یخ جلوگیری می کند .
مارگارین : بهبود پایداری امولسیون .
خامه فرم گرفته : حجم کف را بهبود می بخشد و به یک کف خوب و پایدار کمک می کند .
نان و کیک : افزایش حجم نان و بهبود بافت نان و کیک.
سوربیتان مونو استئارات به عنوان یک امولسیفایر ، معمولا همراه با پلی سوربات ها برای حفظ امولسیون مخلوط آب و روغن در بسیاری از محصولات غذایی استفاده می شود .
ردیف | ویژگیها | حدود قابل قبول |
---|---|---|
۱ | شکل ظاهری در ۲۵ درجه سانتیگراد | پودر سفید رنگ |
۲ | عدد اسیدی | حداکثر ۱۰ |
۳ | عدد هیدروکسیل | ۲۳۵ – ۲۶۰ |
۴ | درصد رطوبت | حداکثر ۰٫۵ |
۵ | pH محلول ۱ درصد آبی | ۵ – ۷ |
۶ | نقطه ذوب درجه سانتیگراد | ۵۳ – ۵۸ |
۷ | عدد صابونی | ۱۴۵ – ۱۶۰ |